fredag 7. november 2014

Å "Få det Ut av Verden"…

Translation from Norwegian http://translate.google.com

Når man vil "få noe ut av verden"… med andre ord, når man for eksempel vil bli kvitt et "problem", så handler man ut fra det "lille" menneskets ståsted. Eller rettere sagt sinnets ståsted. Det vil gjerne bli "ferdig" med det.

Når man derimot beveger seg over i en høyere bevissthet, så handler det ikke lenger om å "få noe ut av verden" eller bli ferdig med ting, da handler det om å motta "gavene" som ligger i skapelsen. For alt handler egentlig om å oppleve og erfare, men så lenge man ser det fra et begrensa menneskelig ståsted, så ser man lite og kanskje i mange tilfeller ingenting. Og spesielt hvis man går inn i drama… da ser man ingenting, absolutt ingenting. Det er ikke mulig å motta noen "gaver" fra dette ståstedet.

Så jeg ser at det er viktig å forstå at det ikke lenger handler om å bli ferdig med ting, men være i opplevelsene og skapelsene så lenge det er "gaver" å motta, og når det ikke leger er flere gaver å motta, så vil energien balansere seg ut og finne sin løsning, og det vil skje uten noe som helst form for strev eller lidelse.


Jeg Er den Jeg Er… 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar