mandag 23. juni 2014

En Glad-Historie...

Translation from Norwegian http://translate.google.com

Endelig føler jeg at jeg har en skikkelig Ny-Energi-Glad-Historie å skrive om.

I går kveld ringte min datter å spurte om jeg kunne hente henne, men da jeg skulle starte bilen var den helt død. Ikke tegn til liv, og jeg tenkte hva i… har skjedd her. Jeg ringte min datter å sa at hun bare måtte prøve å få haik og så var det bare å gå i gang. Jeg sjekka batteriet og ganske riktig… kun en liten anelse lys i lampa, så det var bare å hente laderen. Men da jeg hadde satt på laderen tenkte jeg at jeg skulle prøve å starte å se om jeg fikk start med laderen tilkobla, men da jeg gjorde det sprengte jeg sikringen i laderen. Neiiii… tenkte jeg, hva gjorde jeg nå… og har jeg i det hele tatt sånne sikringer liggende og i så fall hvor ligger de…

Ok… tenkte jeg… du får gå for opplevelsen i dette. Jeg ble ikke sint… jeg ble ikke irritert… en tanke slo meg at det kommer til å bli litt strevsomt om jeg skulle bli fri for bil… og jeg kjenner at det har jeg rett og slett ikke lyst til… det vil jeg ikke siden jeg bor der jeg bor. Så jeg tenkte litt på det… ikke mye… ingen bekymringer… men tanken slo meg. Og så tenkte jeg også på det at jeg egentlig ikke «liker» å skru på bil, jeg kjenner at det har jeg heller ikke «lyst» til… men jeg tenkte at må man så må man.

Så det var bare å skru opp laderen for å finne sikringen… og der… inni laderen lå det en liten blank pose med fire sikringer… gjett om jeg ble glad. Det var bare å bytte ut sikringen med en ny og skru sammen igjen. Og jeg fikk satt bilen på ladding igjen og tenkte at nå skal jeg ikke gjøre flere lure ting men bare vente til i morra og sjekke om alt er i orden.
Og jeg kom etter hvert på hvorfor bilen var fri for strøm. Jeg hadde sjekka alle lys siden jeg skal på EU-kontroll om noen dager og så hadde jeg glemt å slå av parklyset og da er det jo i grunnen gjort.

Akkurat da jeg var ferdig og skulle til å gå inn så jeg en bil komme kjørende og der kom min datter som hadde fått haik. Helt presis får man vel si he,he,he… J

Dagen etter var alt i orden og da jeg satte meg inn i bilen for å starte kunne jeg liksom «føle» at bilen syntes det var litt godt med ny strøm.

Det er jo sankthans og rømme skulle kjøpes inn. Mens jeg kjørte tok jeg en sjekk over instrumentene og plutselig så jeg til min store overraskelse at den varsellampa som i nesten et halvt år hadde lyst og som indikerte at noe var feil med motoren var slukket og alt så ut som om det var helt i orden. Jeg fikk nærmest hakeslepp… og ble sååå glad.

I vinter da jeg var ute å kjørte begynte plutselig denne lampa å lyse og jeg trodde det var oljelampa og fant fort en utkjøring for å sjekke oljenivået, og ganske riktig så var det for lite olje på bilen, men selv om jeg hadde fylt på olje, så slukka ikke lampa og da jeg sjekka instruksjonsboka så jeg at denne lampa indikerte at noe var galt med motoren. Men jeg tenkte at ikke har jeg penger til å sette bilden på verksted og ikke føler jeg at det er noe galt med motoren og jeg fikk den gangen en følelse av at det kun var en instrumentfeil og ikke noe å bry seg med… og det har jeg ikke gjort. Hadde egentlig glemt hele lampa… ikke før jeg nå bestilte time til Eu-kontroll… da tenkte jeg på at det var litt dumt at den lampa lyser for nå får jeg kanskje anmerkning på den.

Men nå er alt i orden. Bilden har nærmest reparert seg selv og jeg har fått oppleve hvor enkelt ting kan være når man tillater seg å være i opplevelsen og ikke tror at noe er galt men at alt er perfekt i hvert eneste øyeblikk … ;)


Jøss… kan livet virkelig være så enkelt… J

Jeg Er den Jeg Er...

1 kommentar:

  1. Som Adamus sa....
    Bilen din er et speil på din spirituelle reise.
    Så hva har endret seg, i din evolusjon.... som indikasjon på at du er forandret.

    ville jeg spurt min I am om....

    SvarSlett